Geen meldingen

  • Op dit moment zijn er geen werkzaamheden die hinder veroorzaken.
  • Uw schutting plannen? Kijk op www.plantoolterneuzen.eu

Vragen over de verkeerssituatie?

Boaz de Feijter Inwoner van Wulpenbek en scholier Lodewijkcollege

“Ik woon net achter de sluizen, in buurtschap Wulpenbek. Ik fiets elke dag acht kilometer naar school in het zuiden van Terneuzen. Ik rijd meestal alleen, soms samen met iemand die uit Hoek komt. In je eentje is het best saai, maar je kunt wel goed om je heen kijken. Ik heb gezien dat er veel gesloopt is. Alle bomen en struiken zijn weggehaald. En nu is het echt een bouwterrein waar je langs fietst.

Ik kom vaak dezelfde mensen tegen op de sluizen. En je ziet die grote schepen. Er is altijd wel iets te zien. Ik vind het het niet fijn om te fietsen als het regent, dan rijd ik zo snel mogelijk door. Als het echt heel slecht weer is, brengt mijn moeder me met de auto naar school.

Ik woon hier graag. Het is hier rustig, iedereen kent elkaar. Toen ik klein was, vaarde ik met mijn vader en moeder mee op ons schip. We waren dan alleen in het weekend hier thuis. Later ging ik naar het schippersinternaat. Dat schip hebben we nu niet meer. Het is wel grappig dat je ons schip nog in de film over de Nieuwe Sluis kunt zien.

Ik kom uit een varende familie, al mijn ooms varen. Dat is wel bijzonder, want mijn opa had een boerderij in Zaamslag. Die vaarde dus niet. Een van mijn ooms heeft een boerderij in Amerika. Ik ben daar nu twee keer geweest en ik vind het geweldig. Ik zou daar wel willen wonen!”

“Er is altijd wel iets te zien bij de sluizen”