Informatieavond gestuurde boringen

Op dinsdagavond 9 mei 2017 was in ons kantoor aan de Kennedylaan een informatieavond over de twee gestuurde boringen. Deze zomer vinden die plaats op en rond het sluizencomplex tussen half juni en half oktober 2017.

Ongeveer zestien personen waren aanwezig en kregen te horen dat de boringen nodig zijn om alle kabels en leidingen om te leggen naar het noordelijk deel van het complex. Daardoor heeft de aannemer van de Nieuwe Sluis straks geen hinder van allerlei leidingen in de bodem.

Overlast
Omwonenden merken de twee gestuurde boringen door het tijdelijk afsluiten voor autoverkeer van het Kopje van Kanada van half juni tot en met eind juli. De dorpsraad Hoek was bezorgd over de beperkte toegankelijkheid van het Kopje van Kanada. Te voet blijft de locatie bereikbaar. Alleen autoverkeer moet onderaan de dijk blijven.
Ook bewoners van de binnenstad merken de gestuurde boringen door het werkterrein aan de Grenulaan ter hoogte van de huisnummers 43 tot en met 54 en Korte Dijkstraat nummer 14. Ter hoogte van deze woningen wordt de Grenulaan ruim een week afgesloten. Verkeer kan niet passeren en parkeren ter hoogte van het werkterrein is ook niet mogelijk.

Bekijk hier de presentatie van deze avond.

Het project streeft bij alle werkzaamheden naar minimale hinder voor de omgeving. Bij overlast door werkzaamheden van het project, kunt u bellen met het telefoonnummer 085-303 6270.

 

Terug naar overzicht