Bezoek ons op deze evenementen!

8 juni 2017

Persoonlijk een vraag stellen aan een van onze projectmedewerkers én de maquette van de Nieuwe Sluis bekijken? Dat kan op de Havendagen in Terneuzen, tijdens het Zeeuws Open Huis en op de Vlaamse Havendag in Gent. Komt u ook?
Bezoek ons op deze evenementen!

De Havendagen in Terneuzen zijn van vrijdagmiddag 23 t/m zondagmiddag 25 juni 2017. Samen met het Portaal van Vlaanderen zijn we te vinden op het evenemententerrein aan de jachthaven om al uw vragen over het project Nieuwe Sluis Terneuzen te beantwoorden.
Kijk voor meer informatie over het evenement op www.havendagenterneuzen.nl.

Op zaterdag 8 juli 2017 is het Zeeuws Open Huis. Verschillende Zeeuwse overheden laten op locatie zien waar zij werk van maken voor Zeeland. Gemeente Terneuzen, Nieuwe Sluis Terneuzen, Rijkswaterstaat Zee & Delta en Tractaatweg BV heten u van harte welkom bij het Portaal van Vlaanderen in Terneuzen. Ook organiseren we een unieke vaartocht door de Middensluis. Meld je hiervoor aan via het Portaal van Vlaanderen!
Kijk voor meer informatie en de aanmeldmogelijkheden op www.portaalvanvlaanderen.nl en www.zeeuwsopenhuis.nl.

De Vlaamse Havendag is op zondag 17 september 2017. In de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge is van alles te zien om ieders blik op de haven te verruimen. Het project Nieuwe Sluis Terneuzen staat de gehele dag in de tent op het Kluizendok in de haven van Gent.
Vanaf 21 augustus staat er meer informatie over het evenement op www.vlaamsehavendag.be.

Vlaamse Havendag