Nieuwe tentoonstelling in Portaal van Vlaanderen

3 mei 2018

Hoe werkt een sluis? Waarom zijn de sluizen zo belangrijk? En hoe gaan we een van de grootste sluizen ter wereld bouwen? Dit alles kom je te weten na een bezoekje aan de nieuwe tentoonstelling in het informatiecentrum van het project Nieuwe Sluis Terneuzen: het Portaal van Vlaanderen.
Nieuwe tentoonstelling in Portaal van Vlaanderen

Tot en met 2022 werken we op verschillende plaatsen op het sluizencomplex aan de Nieuwe Sluis. Om geïnteresseerden te laten zien wat er precies gebeurt, hebben we in het Portaal van Vlaanderen een nieuwe tentoonstelling ingericht. Naast een aantal vaste elementen, zoals de historie van het sluizencomplex en wat vervoeren al die passerende schepen, blijven we de tentoonstelling tijdens de bouw updaten. Zo krijg je altijd een goed beeld van wat er buiten op het bouwterrein allemaal gebeurt. Ook houden we de gidsen en vrijwilligers goed op de hoogte van alle ontwikkelingen zodat bezoekers van het Portaal van de juiste informatie worden voorzien.

Benieuwd naar de nieuwe tentoonstelling? Breng een bezoek aan het Portaal van Vlaanderen, Binnenvaartweg 9 in Terneuzen. Kijk op www.portaalvanvlaanderen.nl voor de openingstijden.