Open dag 2022

Kijk op het bouwterrein van de Nieuwe Sluis

Op zaterdag 18 juni 2022 van 09.30 tot 16.30 uur houden we weer een open dag! U kunt na aanmelding een kijkje nemen op het bouwterrein van de bouw van de Nieuwe Sluis in Terneuzen. Vanaf maandag 30 mei 2022 is aanmelden hiervoor mogelijk.

Open dag in 2019

Aanmelden voor tijdstip

We hebben beperkte ruimte voor bezoekers op het bouwterrein. U meldt zich vanaf 30 mei 2022 via onderstaand formulier aan voor een tijdvak van een uur. Zorg dat u op tijd aanwezig bent op het parkeerterrein bij de keet van aannemerscombinatie Sassevaart, Buitenhaven 7 in Terneuzen, om u te melden. Vanaf daar loopt u naar het bouwterrein waar u een uur de tijd heeft om verschillende uitkijk- en informatiepunten te bezoeken.

 

Wij maken het!

Elke dag werken we vol enthousiasme aan de bouw van de Nieuwe Sluis. We zijn trots om ons werk aan de omgeving te laten zien. Op het bouwterrein zijn medewerkers van het project Nieuwe Sluis Terneuzen aanwezig. Stelt u uw vragen gerust aan hen.

Let op!

  • Vanaf het ketenpark naar het bouwterrein en op het bouwterrein zelf is een flinke wandeling. Houd hiermee rekening.
  • Rolstoelen en kinderwagens zijn welkom. De weg op het bouwterrein is niet geasfalteerd en niet elk uitkijkpunt is geschikt om naar boven te gaan. Houd hiermee rekening.
  • Stevige gesloten en platte schoenen zijn verplicht.
  • Alleen na aanmelding en mét bevestigingsmail heeft u toegang tot het parkeerterrein bij de keet van de aannemer om uw toegangsbewijs op te halen.
  • Per e-mailadres kunt u maximaal 6 personen aanmelden.
  • Deelname aan de open dag is op eigen risico.

  • Ook maken we foto’s van het evenement voor gebruik in onze communicatiemiddelen, door uw deelname bevestigt u hiermee akkoord te zijn.

Dag van de Bouw

Dag van de Bouw

Op zaterdag 18 juni 2022 is het Dag van de Bouw, een jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. Naast de bouw van de Nieuwe Sluis kan iedereen bij nog meer bouwprojecten in Nederland achter de hekken kijken. De bouw maakt het! Meer informatie volgt op www.dagvandebouw.nl.

Aanmeldformulier

Vanaf maandag 30 mei 2022 08.00 uur is het inschrijfformulier beschikbaar.