Online inloopavond op 5 oktober 2021

Op dinsdagavond 5 oktober 2021 om 19.00 uur gaven omgevingsmanager Harm Verbeek en omgevingsmanager van aannemerscombinatie Sassevaart Nancy Vinke uitleg over de laatste stand van zaken van het project Nieuwe Sluis Terneuzen. Hieronder kunt u de avond terugkijken.

Presentatie

De PDF van de presentatie van de online inloopavond van dinsdag 5 oktober 2021 kunt u hier bekijken.

Brochure

Bekijk hier de digitale versie van onze nieuwste brochure. U kunt ook een exemplaar ophalen bij het Portaal van Vlaanderen. Kijk voor de openingstijden op www.portaalvanvlaanderen.nl.

Terugkijken online inloopavonden

Tijdens onze eerder online inloopavonden op 14 april 2021, 17 november 2020 en 16 juni 2020 gaven omgevingsmanager Harm Verbeek en omgevingsmanager van aannemerscombinatie Sassevaart Nancy Vinke ook al uitgebreid toelichting op de laatste stand van zaken van het project Nieuwe Sluis Terneuzen. De uitzendingen kunt u hieronder terugkijken of op ons YouTube-kanaal. In het voorjaar van 2022 verwachten we ook weer fysieke bijeenkomsten te houden om u persoonlijk bij te praten.

Op de hoogte

De bouw van de Nieuwe Sluis is eind 2017 begonnen. Sindsdien organiseren we periodiek inloopavonden om bewoners en bedrijven uit de omgeving en andere belanghebbenden op de hoogte te brengen van de voortgang van het werk en de eventuele hinder die gaat plaatsvinden. Vanwege corona konden de fysieke bijeenkomsten niet doorgaan. Daarom hebben we een online alternatief bedacht. Ook via onze website en digitale nieuwsbrief brengen we iedereen op de hoogte. Onderaan deze website in de blauwe balk kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.  En heeft u een andere vraag, dan kunt u altijd e-mailen naar nieuwesluisterneuzen@vnsc.eu.