Online inloopavond op 14 april 2021

Op woensdag 14 april 2021 was de derde online inloopavond waarin omgevingsmanager Harm Verbeek en omgevingsmanager van aannemerscombinatie Sassevaart Nancy Vinke de laatste stand van zaken van het project Nieuwe Sluis Terneuzen vertelden. Hieronder kijkt u de livestream terug.

Presentatie

U kunt hier de presentatie van de inloopavond van 14 april 2021 bekijken.

Flyer

De nieuwste flyer is ook online te bekijken. Wilt u een gedrukt exemplaar ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar nieuwesluisterneuzen@vnsc.eu.

Terugkijken online inloopavonden

Op dinsdagavond 17 november 2020 en op 16 juni 2020 gaven omgevingsmanager Harm Verbeek en omgevingsmanager van aannemerscombinatie Sassevaart Nancy Vinke al uitgebreid toelichting op de laatste stand van zaken van het project Nieuwe Sluis Terneuzen tijdens onze online inloopavonden. De uitzendingen kunt u hieronder terugkijken of op ons YouTube-kanaal. We hopen in het najaar van 2021 weer een fysieke bijeenkomst te kunnen houden om u persoonlijk bij te praten. Wellicht alsnog inclusief een online variant, vanwege het grote succes.

 

Op de hoogte

De bouw van de Nieuwe Sluis is eind 2017 begonnen. Sindsdien organiseren we periodiek inloopavonden om bewoners en bedrijven uit de omgeving en andere belanghebbenden op de hoogte te brengen van de voortgang van het werk en de eventuele hinder die gaat plaatsvinden. Vanwege corona kunnen de fysieke bijeenkomsten niet doorgaan. Daarom hebben we een online alternatief. Ook via onze website en digitale nieuwsbrief brengen we iedereen op de hoogte. Onderaan deze website in de blauwe balk kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.