Online inloopavond op 15 maart 2022

Op dinsdagavond 15 maart 2022 om 19.30 uur was onze vijfde online inloopavond. Projectmanager Koen Van Schoor van aannemerscombinatie Sassevaart vertelde alles over de sloop van de Middensluis. Omgevingsmanager Harm Verbeek en omgevingsmanager van aannemerscombinatie Sassevaart Nancy Vinke gaven een toelichting over de laatste stand van zaken van het project Nieuwe Sluis Terneuzen. Iedereen kon de avond thuis volgen via internet.

Hieronder is de avond terug te kijken.

Harm Verbeek en Nancy Vinke tijdens de online inloopavond

Terugkijken online inloopavonden

Tijdens onze eerder online inloopavonden op 5 oktober 2021, 14 april 2021, 17 november 2020 en 16 juni 2020 gaven we ook al uitgebreid toelichting op de laatste stand van zaken van het project Nieuwe Sluis Terneuzen. De uitzendingen kunt u hieronder terugkijken of op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte

De bouw van de Nieuwe Sluis is eind 2017 begonnen. Sindsdien organiseren we periodiek inloopavonden om bewoners en bedrijven uit de omgeving en andere belanghebbenden op de hoogte te brengen van de voortgang van het werk en de eventuele hinder die gaat plaatsvinden. Vanwege corona zijn het geen fysieke bijeenkomsten, maar een online alternatief. Ook via onze website en digitale nieuwsbrief brengen we iedereen op de hoogte. Onderaan deze website in de blauwe balk kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.  En heeft u een vraag, dan kunt u altijd e-mailen naar nieuwesluisterneuzen@vnsc.eu.