Inloopavond op 18 oktober 2022

Op dinsdagavond 18 oktober 2022 was weer een fysieke inloopavond van het project Nieuwe Sluis Terneuzen. Tussen 18.00 en 21.00 uur kwamen meer dan 80 geïnteresseerden binnenlopen bij het Portaal van Vlaanderen aan de Beneluxweg in Terneuzen. Verschillende medewerkers van het project Nieuwe Sluis Terneuzen waren aanwezig om de ontwikkelingen van de bouw toe te lichten.

Presentatie

Om 18.30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur gaven we een algemene presentatie met de laatste stand van zaken van de bouw en een overzicht van de grove stappen die we nog moeten doorlopen voordat de Nieuwe Sluis gereed is. We hebben de presentatie ook opgenomen voor iedereen die niet in de mogelijkheid was om op locatie te komen. Hieronder of op ons YouTube-kanaal is de presentatie te bekijken. Hierbij de link naar de PowerPoint-presentatie en de brochure met de stappen tot oplevering die we hebben uitgedeeld. 

Terugkijken online inloopavonden

Tijdens onze eerder online inloopavonden op 15 maart 2022, 5 oktober 2021, 14 april 2021, 17 november 2020 en 16 juni 2020 gaven we online ook al uitgebreid toelichting op de laatste stand van zaken van het project Nieuwe Sluis Terneuzen. De uitzendingen kunt u hieronder terugkijken of op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte

De bouw van de Nieuwe Sluis is eind 2017 begonnen. Sindsdien organiseren we periodiek inloopavonden om bewoners en bedrijven uit de omgeving en andere belanghebbenden op de hoogte te brengen van de voortgang van het werk en de eventuele hinder die gaat plaatsvinden. Ook via onze website en digitale nieuwsbrief brengen we iedereen op de hoogte. Onderaan deze website in de blauwe balk kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.  En heeft u een vraag, dan kunt u altijd e-mailen naar nieuwesluisterneuzen@vnsc.eu.