Inloopavond geslaagd

13 juni 2018

Op dinsdagavond 12 juni liepen 125 belangstellenden binnen bij het Portaal van Vlaanderen om te praten met een van de projectmedewerkers of een van de drie presentaties bij te wonen. Ook hebben de bezoekers de nieuwe tentoonstelling van het Portaal van Vlaanderen bekeken.
Inloopavond 12 juni 2018

Drie keer gaven Harm Verbeek, omgevingsmanager en Fred Jansen, projectdirecteur van aannemerscombinatie Sassevaart, een algemene presentatie waarin ze de laatste stand van zaken van het project ook hebben toegelicht. Daarnaast waren er standjes per onderwerp waar vragen gesteld konden worden aan projectmedewerkers.

We gaven onder andere meer informatie over de stand van zaken van de aanleg van waterkerende muur Frontmuur Noordwest waarvoor vanaf volgende week geheid moet worden, de rotonde bij de kruising Schependijk-Binnenvaartweg-Buitenhaven waarvoor de aanleg half augustus start, het uitkijkpunt dat in september beschikbaar is, de verplaatsing van het oorlogsmonument en de inrichting van de bouwterreinen aan de Zeevaartweg en naast de Westsluis.

Bekijk hier de presentatie van deze avond.

Projectdirecteur Fred Jansen van Sassevaart geeft toelichting op het project
Projectdirecteur Fred Jansen van Sassevaart geeft toelichting op het project
np_play_929455_000000 Created with Sketch.
Terugblik op de inloopavond