Bezoek het Portaal van Vlaanderen online

29 maart 2021

Vanaf nu kun je een virtuele tour beleven door het Portaal van Vlaanderen. Door de corona-maatregelen is ons informatiecentrum al enige tijd gesloten. Het online bezoek is een goed alternatief voor een fysiek bezoek aan het Portaal van Vlaanderen. Ontdek met een paar muisklikken hoe een sluis werkt, leer meer over de haven en laat je bijpraten over de bouw van de Nieuwe Sluis.
Portaal van Vlaanderen

Virtuele bezoekers kunnen zelfstandig een reis door het informatiecentrum maken door te klikken op de pijlen en de verschillende informatiepunten. In de vorm van tekst en film krijgt iedereen leuke en nuttige informatie over de sluizen, de scheepvaart, de haven en ons project Nieuwe Sluis Terneuzen. Dit kan elke dag en op elk gewenst moment via mobiel, computer, laptop of tablet.

Portaal van Vlaanderen

Mét gids

Voor mensen die meer interactieve informatie willen, is het mogelijk om gratis de virtuele tour te boeken onder begeleiding van een gids. Het is ook mogelijk om deze online rondleiding als groep te boeken bij het Portaal van Vlaanderen. De gids past zijn verhaal aan, aan de interesses en vragen van de online bezoekers.

Kijk voor meer informatie op www.portaalvanvlaanderen.nl