Kopje van Kanada afgesloten en uitkijkpunt blijft open

9 april 2020

Een zonnig paasweekend staat voor de boeg. Vergeet niet dat we ons allemaal aan de maatregelen moeten houden ter bestrijding van het coronavirus. Blijf dus zoveel mogelijk thuis (en in de tuin of op je balkon). Toch even naar buiten? Houd 1,5 meter afstand, ga niet in een groep en vermijd drukte.
coronavirus

Uitkijkpunt
We willen het uitkijkpunt openhouden, omdat veel mensen er plezier aan beleven om de voortgang van het werk te zien tijdens een wandeling of fietstocht. Toch geldt  ook hierbij houd afstand! Staan er al meerdere personen boven, wacht dan beneden tot er mensen het uitkijkpunt verlaten. Andersom geldt, zie je dat er mensen beneden staan te wachten, houd je bezoek dan kort. Dan kunnen we er hopelijk allemaal de komende tijd nog van genieten en is handhaving niet nodig.

Kopje van Kanada  is afgesloten
Ook het Kopje van Kanada lijkt een mooie trekpleister om nog even een frisse neus te halen. Helaas is de Nieuw Neuzenweg afgesloten voor al het verkeer (uitgezonderd bouwverkeer). Ook de fiets- en wandelpaden richting het Kopje    zijn de komende tijd niet toegankelijk. Dit betekent dat het niet is toegestaan om er te komen. Het terrein is in gebruik voor de aan- en afvoer en opslag van materiaal en materieel voor de aanleg van de kade in de Buitenhaven-West. Laten we zorgen dat handhaving niet nodig is.