Aan de slag in 2022

4 januari 2022

Het nieuwe jaar is begonnen! Natuurlijk wensen we iedereen het allerbeste voor 2022. Op de bouwplaats van de Nieuwe Sluis in Terneuzen is het werk inmiddels ook weer rustig opgestart. Een kort overzicht van de werkzaamheden waarmee we de komende tijd aan de slag gaan.
Nivelleerkanaal in het buitenhoofd
Nivelleerkanaal

De betonwerken in de sluishoofden gaan dit jaar verder. Medio dit jaar ronden we die werkzaamheden af. Dit jaar worden de sluishoofden weer onder water gezet. De eerste (toren)kranen gaan dit jaar daardoor ook alweer verdwijnen. We maken in de sluiskolk bovenop de combiwanden betonnen randen. En we starten dit jaar met het bouwen van het bediengebouw van de Nieuwe Sluis. In de dienstenhaven gaan we ook aan de slag met het gebouw. De deuren en bruggen komen dit voorjaar naar Nederland. En we gaan verder met het slopen van de wanden van de Middensluis.

Op de hoogte

We houden jullie op de hoogte van de werkzaamheden via deze website, digitale nieuwsbrief (aanmelden hieronder) en sociale media. Ook hopen we dit jaar weer twee inloopavonden te organiseren om iedereen bij te praten. En natuurlijk houden we graag weer een open dag. Of dat gaat lukken? We doen ons best!