Opdracht voorbereidende werkzaamheden op de markt

24 november 2016

Op Tenderned staat de uitnodiging tot inschrijving voor een aantal voorbereidende werkzaamheden op het sluizencomplex. Een ideale klus van enkele maanden voor regionale aannemers.
werkmannen

 

De werkzaamheden voor dit contract zijn het realiseren van een kade en een steiger aan de Goese kade, het verplaatsen van de noodstroomvoorziening naar gebouw H bij de Westsluis en de oostzijde van de Oostsluis én de verbouwing van gebouw H. De opdracht zet het projectteam via Tenderned uit.

Regionale markt
Regelmatig krijgt het project vragen of de regionale markt ook wat kan doen voor de Nieuwe Sluis. Zeker bij de kleinere, voorbereidende werkzaamheden is dat het geval. Daarnaast maakt de uiteindelijke aannemer van de Nieuwe Sluis wellicht ook de keuze om lokaal opdrachten of materiaal uit te besteden.

Aanleg Nieuwe Sluis
De aanbesteding van het hoofdcontract voor de aanleg van de Nieuwe Sluis is in volle gang. Het projectteam is in gesprek met drie aannemerscombinaties. Ze zitten in de tweede dialoogfase. De aanbieders komen in deze fase tot een (ontwerp)oplossing voor complexe veelal technische vraagstukken binnen de gestelde kaders. In september 2017 is bekend welke aannemer de Nieuwe Sluis gaat aanleggen. Lees meer over de aanbestedingsprocedure van het grote contract.