Inloopavond op 12 juni 2018

18 mei 2018

Waar komt het uitkijkpunt? Welke werkzaamheden zijn nu bezig? Wanneer gaan ze heien? Tijdens de inloopavond op dinsdag 12 juni 2018 kunt u al uw vragen over het project Nieuwe Sluis Terneuzen stellen. Stap tussen 18.00 en 21.00 uur binnen bij het Portaal van Vlaanderen.
Inloopavond op 12 juni 2018

Ook zonder specifieke vragen kunt u gerust binnen lopen. We geven onder andere meer informatie over de stand van zaken van de aanleg van waterkerende muur Frontmuur Noordwest waarvoor geheid moet worden, de rotonde bij de kruising Schependijk-Binnenvaartweg-Buitenhaven waarvoor de aanleg binnenkort start, het uitkijkpunt, de verplaatsing van het oorlogsmonument en de inrichting van het bouwterrein. Ook kunt u de nieuwe tentoonstelling van het Portaal van Vlaanderen bekijken.

Presentatie
Om 18.30, 19.30 en 20.30 uur geven Harm Verbeek, omgevingsmanager en Fred Jansen, projectdirecteur van aannemerscombinatie Sassevaart, een algemene presentatie waarin ze de laatste stand van zaken van het project Nieuwe Sluis Terneuzen toelichten. Let op! Het is drie keer dezelfde presentatie. U kunt dus zelf een van de bovenstaande tijdstippen kiezen om de presentatie bij te wonen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Als u geen behoefte hebt aan een presentatie, maar alleen een specifieke vraag heeft, staan de hele avond verschillende medewerkers van Nieuwe Sluis Terneuzen tot uw beschikking.