Extra plaatsen voor Open Dag

17 september 2024

Update: De Open Dag is volgeboekt! Mogelijk komen er de komende weken door annuleringen nog plaatsen vrij. We maken dat via onze website en Facebookpagina bekend. We hanteren geen wachtlijst.

Vorige week konden belangstellenden zich aanmelden voor de Open Dag op 12 oktober. Dat leidde tot zoveel reacties dat onze website overbelast raakte. En we moesten veel mensen teleurstellen. We hebben daarom ruimte gemaakt voor 600 extra tickets. Vanaf woensdag 18 september 9.00 uur kunt u zich aanmelden.
Nieuwe Sluis
Nieuwe Sluis

Tijdens de Open Dag kunt u een wandeling maken langs de sluiskolk, over een sluisdeur, door de brugkelder en over de noordbrug van de Nieuwe Sluis. Gidsen geven op verschillende plaatsen toelichting op de Nieuwe Sluis en de bouw ervan.  

Er is tijdens de Open Dag nog veel meer te zien en te beleven op het sluisplateau. Zo is er allerlei materieel te zien dat gebruikt is tijdens de bouw en zijn er speciale activiteiten voor kinderen. In de brugkelder is een muurschildering van Vrouw van Rinus te bewonderen. Bij foodtrucks is wat lekkers te krijgen. 
 

Aanmelden verplicht 

Aanmelden voor de open dag is verplicht en kan via noordzeesluizen.eu/opendag Let op: deze link werkt nu nog niet. Aanmelden is mogelijk vanaf woensdag 18 september, 9.00 uur. Bij het aanmelden kan gekozen worden voor een tijdslot tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U ontvangt binnen enkele dagen, dus niet direct, een bevestiging van uw aanmelding. De tickets ontvangt enkele dagen voor de open dag. 

Het totale aantal plaatsen is beperkt! Deelname aan de Open Dag is gratis.