Komt dat zien!

6 juni 2016

De maquette van de Nieuwe Sluis is in juni op meerdere evenementen te bekijken. Het projectteam staat op 18 juni op de Open Havendag, van 20 tot en met 22 juni op de TEN-T-dagen in Rotterdam en van 24 tot en met 26 juni op de Havendagen in Terneuzen.

Open Havendag Zeeland
Op zaterdag 18 juni van 09.00 tot 16.00 uur is de traditionele tweejaarlijkse Open Havendag. Dit jaar is het voor het eerst naast Vlissingen ook in Terneuzen. De Open Havendag Zeeland in Terneuzen wordt gehouden op het terrein van het Portaal van Vlaanderen aan de Zeevaartweg 11. Wij zijn aanwezig op de bedrijvenmarkt op het parkeerterrein. Op de kades zijn er verder een groot aantal activiteiten, waaronder presentaties, rondvaarten, een bezoek aan de sluizen of een rondleiding door de Kanaalzone. Tijdens die rondleiding per bus worden de bedrijven Outokumpu, Heros en Yara bezocht.
Kijk voor meer informatie over alle activiteiten op www.openhavendagzeeland.nl

TEN-T-dagen
De TEN-T-dagen worden georganiseerd door de Europese Unie. Deze internationale conferentie is op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 juni in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Op de beurs staan veel projecten en initiatieven, die bijdragen aan verbetering van het Europese vervoer, onderzoek en infrastructuur. De Nieuwe Sluis is er daar een van.
Kijk voor meer informatie over de beurs en het bijbehorende congres op www.tentdays.eu. Aanmelden voor bezoek is verplicht.

Havendagen Terneuzen
Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni zijn de traditionele Havendagen in Terneuzen. Tal van activiteiten leggen de verbinding met het water en de haven. Een uitgelezen gezelschap Nederlandse en Vlaamse artiesten zorgt voor ouderwetse sfeer en gezelligheid. Het projectteam is samen met het Portaal van Vlaanderen aanwezig om meer uitleg te geven over het project.
Kijk voor meer informatie en het complete programma op www.havendagenterneuzen.nl