Wegwerkzaamheden nabij dienstenhaven

1 juni 2021

Volgende week starten we met het verplaatsen van de inrit naar het bouwterrein van de nieuwe dienstenhaven. De week erna frissen we de belijning op van de doorgaande weg daarvoor.
Inrit dienstenhaven

Volgende week verplaatsen we de inrit die toegang geeft tot het bouwterrein waar we werken aan de nieuwe dienstenhaven. We werken tussen 09.00 uur en 15.30 uur. Het werk ter hoogte van de noordbrug van de Oostsluis markeren we met een wegversmalling en verkeersregelaars. Fietsverkeer leiden we om via de andere kant van de weg. Dit wordt aangegeven met bewegwijzering. Na ongeveer een week is de nieuwe inrit gereed.

 

Belijning Middensluis en inrit dienstenhaven

Op de rijbaan ter hoogte van de Middensluis krijgt de belijning een opfrisbeurt. Dat doen we op dinsdag 15 juni 2021 tussen 09.00 en 12.00 uur. Het gaat om het weggedeelte vanaf de retourleiding over de weg tot aan de noordbrug van de Middensluis. Ook de belijning voor de nieuwe inrit van de dienstenhaven brengen we dan aan. We maken hierbij gebruik van een rijdende wegafzetting en we zetten verkeersregelaars in. Tijdens deze werkzaamheden leiden we het verkeer zoveel mogelijk over de zuidbrug van de Middensluis en de Oostsluis. Zo blijft de hinder voor het wegverkeer beperkt.