30 mei 2021: Online Open Wervendag

Op zondag 30 mei 2021 doen we mee aan de digitale Vlaamse Open Wervendag. We geven dan een online kijkje achter de schermen bij de bouw van een van de grootste sluizen ter wereld!

Open Wervendag - digitaal

Aanmelden

Vanwege corona zijn er al geruime tijd geen open dagen op ons bouwterrein mogelijk. Om toch iets aan te bieden, kunt u zich binnenkort op deze pagina aanmelden voor een aantal online presentaties op de Open Wervendag. We vertellen over ons project, de betonwerken, de mechanische onderdelen en veiligheid. De presentaties vinden plaats tussen 10.00 en 14.00 uur. Een kijkje achter de schermen en u hoeft er uw huis niet voor uit! Hopelijk tot dan!

Open Wervendag

De website van de Open Wervendag geeft een overzicht van alle deelnemende werven die te bezoeken zijn. De komende tijd zal deze pagina zich ook nog steeds verder vullen.  Ook komen er reportages online, een uitzending rond de thema’s technologie, duurzaamheid, mobiliteit, werkzekerheid, veiligheid en inclusiviteit. En er volgen interviews op werven met jonge professionals uit de bouwsector over de toekomst en mogelijke misvattingen over de bouw. Mis dat niet!